Accidentul rutier stupid în urma căruia tânărul Andrei Holban a murit a avut loc puţin după miezul nopţii, în afara localităţii Vlădeni. Tânărul, care luna viitoare urma să împlinească 21 de ani, conducea un BMW Seria 3, maşină cu tracţiune pe spate, pe DJ 282 C, pe traseul dintre Vlădeni înspre Hălceni.

Originar din Iaşi, Andrei ar fi profitat de faptul că, la acel moment, şoseaua pe care se deplasa era liberă, ignorând însă un indicator care, dacă ar fi fost respectat, poate i-ar fi salvat viaţa.

Citeste si: O tânără de 25 de ani a sfârșit tragic în urma unui accident rutier provocat dumincă noapte

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe acel tronson de drum, limita de viteză era de 30 de kilometri pe oră, însă tânărul ar fi avut o viteză de cel puţin patru ori mai mare, au precizat surse din Poliţie, care au menţionat că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 120 de kilometri la oră. După ce a pierdut controlul volanului, maşina condusă de student s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

La faţa locului, oamenii legii chemaţi să intervină au găsit mai degrabă un morman de fiare, decât o maşină. Fotografiile rea­lizate după accident sunt cumplite, şi arată cum anumite părţi ale maşinii, cum ar fi motorul, de pildă, au sărit din caroserie la zeci de metri, din cauza impactului.

Citeste si: Accident MORTAL pe DN! Sunt 8 victime

Mama sa, Daniela, a scris, pe Facebook, la câteva ore după moarte fiului său: „Îngeraşul mamei, ai plecat prea devreme dintre noi.

Nu te vom uita niciodată.“ Sute de prieteni virtuali au transmis mesaje de condoleanţe pentru directoarea de la „Trans Gigel“.

Sursa: ziaruldeiasi.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si