Close sidebar
Close sidebar

Andrei Holban a murit la vârsta de 20 de ani în accident rutier, în Iaşi. Mesajul sfâșietor al mamei lui

Tragedie în familia unei directoare din industria lactatelor din judeţ. Un student de doar 20 de ani, pasionat de viteză şi de maşini puternice, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă în urma unui accident ce a avut loc la Vlădeni. Andrei Holban era student la Medicină Veterinară, fiind foarte apreciat de colegi şi cunoscuţi.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul rutier stupid în urma căruia tânărul Andrei Holban a murit a avut loc puţin după miezul nopţii, în afara localităţii Vlădeni. Tânărul, care luna viitoare urma să împlinească 21 de ani, conducea un BMW Seria 3, maşină cu tracţiune pe spate, pe DJ 282 C, pe traseul dintre Vlădeni înspre Hălceni.

Originar din Iaşi, Andrei ar fi profitat de faptul că, la acel moment, şoseaua pe care se deplasa era liberă, ignorând însă un indicator care, dacă ar fi fost respectat, poate i-ar fi salvat viaţa.

Citeste si: O tânără de 25 de ani a sfârșit tragic în urma unui accident rutier provocat dumincă noapte

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pe acel tronson de drum, limita de viteză era de 30 de kilometri pe oră, însă tânărul ar fi avut o viteză de cel puţin patru ori mai mare, au precizat surse din Poliţie, care au menţionat că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 120 de kilometri la oră. După ce a pierdut controlul volanului, maşina condusă de student s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

La faţa locului, oamenii legii chemaţi să intervină au găsit mai degrabă un morman de fiare, decât o maşină. Fotografiile rea­lizate după accident sunt cumplite, şi arată cum anumite părţi ale maşinii, cum ar fi motorul, de pildă, au sărit din caroserie la zeci de metri, din cauza impactului.

Citeste si: Accident MORTAL pe DN! Sunt 8 victime

Mama sa, Daniela, a scris, pe Facebook, la câteva ore după moarte fiului său: „Îngeraşul mamei, ai plecat prea devreme dintre noi.

Nu te vom uita niciodată.“ Sute de prieteni virtuali au transmis mesaje de condoleanţe pentru directoarea de la „Trans Gigel“.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI