Andrei pare să aibă sportul în sânge. La 35 de ani este la fel de sprinten și agil, precum în adolescență. Tânărul artist participă frecvent la maratoanele organizate în Capitală și se bucură de beneficiile sportului. Acum, pentru prima dată în viață, a decis să încerce squash-ul, alături de iubita sa.

Citește și: VIDEO- Maraton pentru promovarea frumuseților din Mărginimea Sibiului

Cosmin Viforeanu: Squash-ul este cam cel mai cardio sport din câte se pot face. Dacă la tenis, de exemplu, lovesc și mai am timp să fac de două ori până lovește adeversarul, aici am două secunde și e posibil să lovesc chiar de două ori, să dau eu, să dea el, să dau eu.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Laura Popa, iubita lui Andrei: ”Eu l-am chemat de vreo trei ori la cafea, prima oară i-am scris pe Facebook, nu a recepeționat mesajul meu, ne-am întâlnit și pe Tinder, am avut un match pe Tinder și nici acolo n-a ieșit nimic, mi-am mai încercat norocul pe Instagram și acolo a mers și am ieșit la o cafea.”

Andrei Leonte este foarte activ în studioul de înregistrări, dar și la o agenție de publicitate

Când nu este în studioul de înregistrări, Andrei lucrează la o agenție de publicitate, iar Laura este jurnalist liber profesionist. Cei doi și-au unit experiențele profesionale și-au dat viața unui podcast despre relații, ajuns deja la episodul 3.

Andrei Leonte, artist: ”Ne spunem și noi din propria experiență ce se întâmplă la noi în relație mai căutăm pe net articole și studii ale unor oameni care se pricep mai bine la lucrurile astea.”

Recent, Andrei a lansat o piesă nouă, căreia i-a filmat și un videoclip. Piesa este un single indie-pop, care se anunță a fi un adevărat succes vara aceasta. De altfel, nu ar fi nicio surpriză, căci Andrei este obișnuit ca piesele sale să devină hit. În urmă cu câțiva ani, melodia lui de debut a stârnit mare vâlvă în rândul fanilor.

Tânărul artist traversează o perioadă prolifică din punct de vedere profesional și își propune ca în următoarea perioadă să scoată lunar câte un nou single.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si