Close sidebar
Close sidebar

Andrei a pierit într-un cumplit accident la Cluj. Bărbatul avea un fiu de doi ani

Andrei a murit într-un groaznic accident rutier la Cluj. Mașina în care se afla a lovit o balustradă și a ajuns în râu. El avea un băiat de doi ani.

Georgiana Balaban,

Andrei a pierit într-un cumplit accident la Cluj. Bărbatul avea un fiu de doi ani.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul a avut loc în urmă cu două seri, la Cluj. În urma impactului doi tineri au murit. Andrei era șoferul mașinii și se întorcea de la un salon de tatuaj. Tânărul mergea spre casă, acolo unde era așteptat de fiul său de doi ani.

Viața lui Andrei s-a terminat într-o secundă. Bărbatul se întorcea alături cu un prieten de la Turda, acolo unde au mers la un salon de tatuaj. Amicii mergeau spre casă, însă atunci a avut loc tragedia.

Mașina condusă de Andrei a lovit o balustradă de pa marginea drumului, iar autoturismul a ajuns direct în râul Someșul Cald.

Citeste si: Moarte cumplită pentru un șofer român în UK

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tinerii nu au reușit să se salveze, asta deoarece presiunea apei nu le-a mai permis să iasă afară din autoturism.

Deși la fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje, pentru cei doi tineri nu s-a mai putut face nimic, iar decesul a fost declarat.

Citeste si: VIDEO| El este presupusul vinovat pentru tragicul accident de la Iași. Radu Andrei avea 30 de ani și urma să devină mire

Andrei era tatăl unui băiat de doi ani

Șoferul mașinii aștepta cu nerăbdare să ajungă acasă pentru a fi întâmpinat de fiul lui, de doi ani. Acum micuțul va crește fără tată. Andrei lucra la o firmă de exploatare a lemnului în Gilău și era pasionat de tatuaje, având mai multe pe corp.

Prietenii săi sunt șocați de tragedie și nu le vine să creadă că acesta nu mai e.

Citeste si: VIDEO |Scene șocante la secția de poliție. Un bărbat a lovit un jurnalist după ce a făcut accident: „Am băut cu...”

Pe pagina lui oficială de socializare curg zeci de mesaje de la cunoscuți. Aceștia își exprimă regretul și suferința în urma tragediei uriașe care i-a îndoliat.

Citeste si: Gravida care a scăpat cu viață din tragedia cu șapte morți de la Iași, primele declarații după ce a născut. Femeia a adus pe lume un băiețel

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI