Andrei se afla într-o călătorie în localitatea Wiener Neustadt din Austria, fiind într-o excursie școlară însoțit de mai mulți colegi și doi profesori. Toți proveneau din orașul Pucioasa, județul Dâmbovița. Nimeni și nimic nu ar fi putut anticipa drama care urma să aibă loc. Vacanța plină de distracții s-a transformat brusc într-o tragedie fără margini în doar o clipă.

Vineri dimineață, pe data de 1 decembrie 2023, trupul neînsuflețit al adolescentului în vârstă de 13 ani a fost descoperit în fața hotelului unde era cazat cu școala.

Se presupune că tânărul a căzut de la o înălțime de aproape 10 metri.

Citește și: Mama Ronei Hartner, împietrită de durere. Cuvintele sfâșietoare transmise de aceasta, în ziua în care și-a condus copilul pe ultimul drum

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Poliția a izolat perimetrul din jurul hotelului și a demarat o investigație. În ciuda faptului că echipajele de pe ambulanță au intervenit prompt, manevrele de resuscitare nu au avut succes în aducerea băiatului la viață.

O întreagă comunitate este în stare de șoc. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața lui Andrei

Părinții, îngenuncheați de durere, sunt acum în drum spre locul în care fiul lor și-a găsit sfârșitul.

Întreaga comunitate din Pucioasa este în șoc din cauza nenorocirii care a lovit familia. Mesajele pentru Andrei au început să curgă pe rețelele sociale, iar mai multe videoclipuri cu el au fost distribuite online.

Citește și: Accident dramatic pe o șosea din Buzău! Un adolescent de 15 ani s-a stins din viață, după ce s-ar fi urcat la volanul unui autoturism și s-a izbit de un stâlp

Prietenii apropiați îl descriu pe tânăr ca pe un tovarăș minunat, mereu plin de glume și foarte inteligent.

În zilele următoare, autoritățile vor cerceta cu atenție circumstanțele care au dus la această tragedie. În prezent, totul rămâne o enigmă. Nenorocirea s-a întâmplat la doar 24 de ore de la ziua onomastică a lui Andrei, sărbătoarea Sfântului Andrei, ocrotitorul său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si