Sâmbătă, 21 octombrie, Andrei Stoica, un luptător cunoscut de kickbox, va lupta în una dintre cele mai așteptate gale din toamnă.

Sportivul intră în ring alături de Dragoș Zubco, într-un meci important. Meciul va avea loc la Pala Gianni Asti, în gala Mo Fighitng show din Italia.

Sportivul este fericit că va lupta din nou în Italia

Andrei Stoica a declarat faptul că este foarte încântat de faptul că va lupta din nou în Italia.

Acesta a adăugat că a fost foarte bine primit de fiecare dată, iar românii l-au susținut întotdeauna.

“Sunt extrem de încântat că voi lupta din nou în Italia, o tară în care trăiesc sute de mii de conaționali. Am fost mereu bine primit și susținut de comunitatea numeroasă de români care trăiesc în peninsulă.''

Citește și: Marele campion la Lokal Kombat, Daniel Ghiţă se întoarce în ring, în faţa a 10.000 de oameni. Meciul va fi transmis, în premieră de Kanal D

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De asemenea, Andrei Stoica a adăugat faptul că este încrezător într-o victorie pe care își dorește să o dedice românilor din diaspora.

,,Sunt pregătit și încrezător într-o victorie pe care vreau să o dedic tuturor românilor din diaspora. Ca o premieră pentru mine, la acest meci vor fi în sală alaturi de mine băietii mei, care sunt exterem de nerăbdători să-si vadă tatăl luptând live.

Până acum îmi urmăreau meciurile la televizior'', a declarat Andrei Stoica.

Cine este Andrei Stoica?

Andrei Stoica este un sportiv care a obținut de patru ori titlul de campion mondial la kickbox. De asemenea, este unul dintre cei mai buni luptători din cadrul One Championship.

Dragoș Zubco se antrenează de mai mulți ani în Italia. Acesta a fost campion la World Kicboxing Network.

Citește și: Daniel Ghiţă a învins în meciul revenirii sale în ring! L-a distrus pe Poturak în câteva minute

Organizatorii vor ca această gală să aibă un număr record de spectatori, în Torino fiind numeroase comunități de români și moldoveni. 

Evenimentul se va desfășura pe data de 21 octombrie, de la ora 20:00, la Palatul Gianni Asti, o arenă de 4300 de locuri din parcul Ruffini, potrivit Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si