Close sidebar
Close sidebar

Andrei Stoica de la Exatlon revine in lupta, alaturi de cei mai tari sportivi din kickboxing! Primul sau adversar este jamaicanul "Boy Boy"!

Pe 13 mai, intr-un turneu din Olanda, Andrei Stoica de la Exatlon revine in lupta in competitiile de kickboxing.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Peste trei saptamani, Andrei Stoica de la Exatlon revine in lupta in marile competitii de kickboxing, sportul in care a devenit campion mondial. El va lupta in Olanda, intr-un turneu piramidal, la 13 mai. Si-a aflat adversarul dupa ce toti finalistii au trecut un test inedit: o lovitura intr-un aparat care masoara cat de puternici sunt luptatorii. In functie de rezultat, primii au putut sa isi aleaga oponentul.

Andrei Stoica de la Exatlon revine in lupta. Se va bate cu jamaicanul Horace “Boy Boy” Martin

Andrei Stoica s-a clasat pe locul al 2-lea, urmand sa intre in ring, in primul meci, impotriva lui Horace “Boy Boy” Martin, un jamaican fioros. Luptatorul roman a declarat ca a intrat intr-un program intens de pregatire la o saptamana dupa ce a revenit de la “Exatlon”. 

“Am avut o perioadă extrem de încărcată. A trebuit să îmi recapăt masa musculară şi să fiu în cea mai bună formă. Ştiu un singur lucru: vreau să câştig”,  a spus Stoica.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Andrei Stoica de la Exatlon revine in lupta. A abandonat competitia dupa ce s-a accidentat la genunchi

Dupa ce s-a accidentat la genunchi in Republica Dominicana si a parasit competitia pe 7 martie, Andrei Stoica de la Exatlon revine in lupta.

El se va bate in Olanda, intr-o competitie care ii aduce la un loc pe ambasadorii kickboxingului la nivel mondial, ca Semy Schilt, Peter Aerts şi Malvin Manhoef. Gala din Olanda va alea loc la Almere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI