Scandalul era declansat intre mama si sotia tanarului politician Andrei Tinu. Cu alte cuvinte, cele mai importante doua femei din viata fiului regretatului jurnalist Dumitru Tinu cadeau victime vesnicului conflict soacra-nora. Aflat la mijloc, intre ciocan si nicovala, Tinu incerca sa aplaneze scandalul, parasind, alaturi de sotie si fiica lor, casa Emiliei Iucinu.

Familia Tinu, pe vremea cand nora nu era certata cu soacra sa
Familia Tinu, pe vremea cand nora nu era certata cu soacra sa

Din pacate, la cateva zile distanta, intr-o postare publica facuta pe un site de socializare, Emilia Iucinu dadea totul in vileag si dezvaluia ca a fost lovita de nora sa.
"Am ajuns la capat de linie, trenul a tras pe dreapta, peronul este pustiu...ma uit in stanga, ma uit in dreapta...nu este nimeni! Unde s-a pierdut copilul meu? A, am uitat, nu mai este un copil, este un om matur, insurat si asteapta sa soseasca pe lume, al doilea copil. Nu inteleg de ce, copilul de ieri, maturul de azi a uitat de maicuta lui?
Astazi, eu va intreb pe voi, asa o fi normalul acestor vremuri? Ce trebuie sa faca o mama cand nora ridica mana asupra ei? Ce trebuie sa faca baiatul cand mama lui este molestata? Mama, s-a aparat. Toata viata ei s-a aparat, s-a luptat pentru binele copilului...si copilul...acum matur, scolit, educat, cu pozitie sociala o priveste cu ochii goi si reci.
Mai avem noi copii, mai au ei parinti? Nu, ei au doar mosteniri! Gara e pustie...adie un vant rece...ma uit in stanga, ma uit in dreapta...nimeni...sunt obosita...",
a scris Emilia Iucinu pe Facebook.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Andrew Tate a fost plasat în arest la domiciliu, iar fratele său, Tristan, a fost pus sub control judiciar. Ce acuzații li se aduc- antena3.ro

Iata insa ca, la trei luni de atunci, supararea, rautatile, vorbele si actiunile facute la manie sunt date uitarii, iar pacea si armonia domnesc din nou intre mama si fiul ei. Momentan, doar intre ei, nora fiind plecata de cateva luni la munca in strainatate.

Emilia Iucinu are grija de nepotica ei
Emilia Iucinu are grija de nepotica ei

Andrei Tinu a reinceput sa isi viziteze mama si sa mearga in casa acesteia alaturi de fetita lui, micuta crescuta si de bunica, de Emilia Iucinu.

“Nu prea m-am simtit bine luna trecuta, dar am mers la medic, asa cum fac la fiecare 3 luni de cand am fost operata de cancer. Andrei mi-a adus fata sa o vad, sa imi vad nepotica. Noi ne vedem, discutam, dar pe ea (n.r. nora) nu am mai vazut-o de atunci. Nu am incercat sa mai am o relatie cu ea si nici nu o sa incerc. Indiferent ce-ar fi, eu nu comentez nimic despre ea. Pe mine ma intereseaza copilul meu si binele fetei lui. Pentru mine aia mica e sufletul meu, cand o vad uit de probleme. Bine, peste cateva luni va mai veni un copil. Ma bucur foarte mult, nici nu va spun ce mare fericire am trait zilele trecute, cand Andrei m-a sunat sa imi dea vestea ca va fi tata de baiat.

El si nora mea asteptau o fata, sapte luni asa au stiut, iar acum au aflat ca vor avea baiat. Numele Tinu va merge mai departe! Despre mine si nora mea, n-am ce sa zic. Noi am mai fost certate si in anii trecuti, nu e prima oara. Eu am un singur copil si pentru el traiesc si fac totul. El si copiii lui, in venele carora curge si sangele meu. Sper ca Andrei sa se poarte cu mine asa cum a vazut ca m-am purtat si eu cu parintii mei si toate rudele noastre care s-au aflat in suferinta. Eu de la el am pretentii!”, ne-a declarat Emilia Iucinu.

Citeste si: VIDEO Emilia Ghinescu vorbește despre vremurile grele din viața sa: „Eram singură și au fost momente în care nu știam de unde să fac rost de bani să îmi plătesc anumite rate.”- kfetele.ro

Citeste si: Un curier român și-a pierdut viața în timp ce incerca să împiedice un hoț să îi fure duba: ”A încercat să-i oprească, ca să nu-și piardă slujba”- radioimpuls.ro

Citeste si: Cel mai sângeros criminal român în viață rămâne după gratii. Toma Gheorghe şi-a ucis fiica şi concubina şi le-a aruncat la canal- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si