Close sidebar
Close sidebar

Andrei Versace se afla în vizorul autorităților. Influencerul ar fi furat mașina unui prieten, pe care apoi a distrus-o. Ireal ce i-a făcut proprietarul autoturismului

Andrei Versace avea probleme cu autoritățile. Celebrul influencer, cunoscut pentru viața de lux, ar fi furat mașina unui prieten și a condus-o, chiar dacă avea permisul suspendat. Ce i-a făcut proprietarul autoturismului?

Elena Tasca,

Andrei Versace

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ies la iveală noi detalii despre Andrei Versace. Se pare că influencerul ar fi avut probleme cu autoritățile, după ce a furat mașina unui prieten. Mai mult decât atât, Andrei Versace s-a urcat la volanul mașinii, chiar dacă avea permsiul suspendat pentru consum de droguri, potrivit informațiilor transmise de gândul.ro.

Influencerul ar fi avut un trecut tumultuos cu persoana căreia a decis să îi fure mașina. Ce i-a făcut aceasta lui Andrei Versace?

Andrei Versace, probleme cu autoritățile

La câteva zile de la moartea lui Andrei Versace, detalii despre trecutul său continuă să iasă la iveală. Conform sursei citate anterior, influencerul ar fi avut probleme cu autoritățile.

Citește și: Mărturia prietenului lui Andrei Versace: "Era foarte supărat. Începuse să bea în fiecare zi". Cum arată apartamentul în care influencerul a fost găsit fără suflare

Andrei Versace

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Se pare că pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal. Andrei Versace ar fi furat mașina unui prieten, pe care a condus-o prin oraș, chiar dacă avea permisul suspendat pentru consum de droguri.

Cel care a alertat polițiștii a fost chiar prietenul acestuia. El a făcut o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea și a mărturisit că se afla la plimbare cu influencerul, care a plecat cu mașina sa în momentul în care el ar fi coborât pentru a merge la magazin.

După ce s-ar fi plimbat cu bolidul de lux, Andrei Versace i-ar fi înapoiat mașina prietenului și autoritățile au încadrat acțiunea influencerului la infracțiunea în scop de folosință.

Acesta nu ar fi fost singurul conflict dintre Andrei Versace și prietenul său. Se pare că înainte de a-i fura mașina, Andrei Versace i-ar fi spart unul dintre farurile din spate și i-ar fi îndoit tabla portierei de pe partea stângă.

Pentru a-l opri, proprietarul mașinii care era și prietenul său l-ar fi lovit cu o lopată.

Citește și: VIDEO Ipotezele anchetatorilor după ce Andrei Versace a fost găsit mort în casă. Influencerul ar fi trăit un adevărat coșmar în ultima perioadă a vieții

Andrei Versace

[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu câteva zile, Andrei Versace a fost găsit fără suflare în apartamentul în care locuia. Autoritățile fac cercetări pentru a afla cauza morții influencerului și au deschis un dosar penal de moarte suspectă. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI