Cei doi frați controversați, Andrew si Tristan Tate, au fost scoși din nou din Arestul Central pentru a participa la perchezițiile informatice în dosarul de trafic de persoane instrumentat de DIICOT.

Procurorii DIICOT încearcă să extragă datele din zecile de dispozitive electronice ridicate de la locațiile celor doi britanici, în timpul perchezițiilor care au avut loc la sfârșitul anului care tocmai a trecut.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul lui Emi Pian. Avocații cer schimbarea încadrării, după ce unul dintre frații Duduianu este acuzat că minte

De asemenea, tot la sediul DIICOT este așteptat să apară și Bogdan Stancu, fostul ofițer de la "Doi și-un sfert". Acesta se ocupa de paza fraților milionari, fiind martor în acest dosar. Acesta s-a prezentat și vineri, în data de 10 februarie 2023, la DIICOT pentru perchezițiile informatice.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În timp ce frații Tate se află la sediul DIICOT, pe contul de Twitter al lui Andrew apar din ce în ce mai multe mesaje referitoare la modul în care se simte acesta în spatele gratiilor.

Frații Tate rămân în spatele gratiilor până pe 27 februarie

”Încuie-te în baie fără telefon sau laptop și încearcă să stai acolo timp de o oră.

Este ziua 43 pentru mine și încă număr. Aproape am plâns astăzi. Aproape”, este unul dintre mesajele publicate pe contul de Twitter al lui Andrew Tate, în urmă cu doua zile.

Frații milionari, împreună cu complicele lor, Luana Radu si Georgiana Naghel, vor rămâne în arest până pe data de 27 februarie 2023, moment în care va expira măsura arestului.

Citește și: Andrew Tate, un nou mesaj controversat din spatele gratiilor. Ce spune milionarul

Până atunci, ei vor fi prezentați în fața unui judecător de drepturi și libertăți, care va hotărâ dacă va prelungi măsura arestului sau o va înlocui, așa cum solicită avocații lor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Judecătorul reține și aspectele menționate de organele de urmărire penală potrivit cărora, inculpatul a susținut că "Femeile înțeleg să folosească sistemul judiciar pentru a pedepsi bărbații și eu consider că aceste declarații împotriva mea sunt date de aceste femei care sunt geloase care nu au știut altceva decât să îmi ceară bani pentru a merge la cumpărături." Aceasta în contextul în care toate persoanele vătămate din prezenta cauză i-au cerut inculpatului. atenție și afecțiune, solicitare care evident a fost condiționată de acest inculpat de realizarea de către victime a unor activități care să îi aducă tocmai acestuia venituri. Aceeași fiind situația și în cazul inculpatului", se menționează în motivarea hotărârii Tribunalului București de prelungire a măsurii arestului preventiv pentru încă 30 de zile.

Citește și: Andrew și Tristan Tate au rămas și fără criptomonede: cât valorează averea virtuală a britanicilor și care este mesajul transmis de Andrew Tate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si