La data de 22 martie, frații Tate au primit decizia judecătorilor de prelungire a arestului. 

Ce face Andrew Tate în spatele gratiilor

De când se află în spatele gratiilor, Andrew Tate  își ține permanent fanii la curent în legătură cu starea lui fizică și emoțională. De curând, milionarul britanic vrea să își scrie propria carte.

„Nu am voie cu calculatoare, dar am cerut o mașină de scris.

Este timpul să-mi scriu cartea ”, a scris Andrew într-una dintre postările lui pe Twitter.

Citește și: Diana Șoșoacă, ieșire nervoasă la adresa Ucrainei: "Un stat abuziv și fascist. Am devenit ținta nr. 1 a criminalilor ucraineni"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Andrew Tate, deși nu mai suportă închisoarea, susține că este mai puternic ca oricând și nimeni și nimic nu îl învinge.

„Pot să joc șah în mintea mea până la mutarea 21, fără să pierd poziția. Pot să îmi opresc inima pentru o bătaie după bunul plac. Ai avut aceleași 87 de zile fără nicio limită de a fi într-o închisoare românească.(...) Am întâlnit doi bărbați în închisoare.

Unul se numea durere, celălalt se simțea suferință. Ne-am așezat și am băut o cafea împreună timp de o oră și ceva. A fost o conversație interesantă, dar odată ce am plecat, am decis să nu le mai vorbesc niciodată ”, a mai transmis milionarul.

Citește și: Andrew Tate a vorbit despre mâncarea din închisoare: ”Am o pungă de plastic”

Andrew și Tristan Tate au fost condamnați la închisoare cu executare la finalul anului trecut, fiind reținuți sub acuzația de constituire de grup de crimă organizată, trafic de persoane și viol. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si