Deși a fost eliberat din închisoare, Andrew Tate nu are liniște nici acasă. Milionarul se teme pentru viața sa și a transmis un mesaj fanilor.

Andrew Tate susține că a fost atacat de Matrix

Totul ar fi pornit de la conflictul lui cu Greta Thunberg, iar acum este de părere că lucrurile s-au înrăutățit.

Citește și: VIDEO- Frații Tate, din nou în fața procurorilor DIICOT. Tristan, mai relaxat ca niciodată: „Sper că m-au chemat ca să-și prezinte scuze față de mine!”

Fanii au remarcat poziția ciudată a corpului lui Andrew Tate și faptul că nu se simte bine, însă acesta a susținut că nu vrea să apeleze la medici.

Citește și: Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre iubitul său: ”Dictează tot”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Andrew Tate se bazează pe exerciții de respirație și pe un ceai miraculos. Milionarul crede că ar fi vorba de înțepătura unei insecte sau un atac din partea lui Matrix.

Ce a scris Andrew Tate pe rețelele de socializare

”Andrew nu este alergic la nimic. Nu s-a mai întâmplat niciodată acest lucru până acum. Astăzi a băut doar apă și cafea.

Fie este vorba despre o înțepătură de insectă, fie matrix i-a atacat sticla cu apă. Refuză doctorii și se concentrează doar pe ceai și respirație. O să vă ținem la curent. Rugați-vă pentru el.”, a scris Andrew Tate, pe Instagram.

Citește și: VIDEO- Prima ieșire a fraților Tate din arestul la domiciliu! Cei doi milionari au fost conduși fără cătușe la DIICOT pentru noi percheziții informatice

Andrew Tate se teme pentru viața lui și crede că va fi asasinat.

Citește și: Anamaria Prodan are un nou mesaj pentru dușmanii săi. Ce a postat impresara

”Dacă o să mă omoare, vă iubesc pe toți”, a fost mesajul britanicului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si