Andrew Tate consideră că el și fratele său se află în arest fără un motiv întemeiat și fără probe concludente la dosar.

Ce a postat Andrew Tate pe pagina sa de Twitter

Andrew și Tristan Tate se află în arest de la sfârșitul anului trecut, iar luni au fost duși la o nouă serie de audieri.

Citește și: Frații Tate, reduși la tăcere

Cobra Tate, așa cum este cunoscut, postează des poezii și împărtășește cu fanii gândurile sale din spatele gratiilor.

''Privarea de libertate fără acuzație sau proces este cea mai strictă pedeapsă legală de care dispune orice stat. În afară de moarte.'', a scris Andew Tate pe contul său personal de Twitter.

Andrew Tate transmite mesaje controversate din spatele gratiilor

„Se pare că nebunia elitei conducătoare este expusă în întreaga lume acum. Au o singură comandă: Nu vorbi, comportă-te ca o oaie”, a scris Andrew Tate, imediat după ce a fost săltat de mascați.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Frații Tate din nou la DIICOT: procurorii continuă perchezițiile informatice

Andrew și Tristan Tate s-au plâns în repetate rânduri de condițiile din închisoare și despre faptul că se fac presiuni asupra lor pentru a ceda.

Andrew și Tristan Tate au rămas și fără criptomonede

După case și mașini, frații Tate, anchetatorii au pus sechestru și pe averea virtuală a celor doi.

Tristan și Andrew Tate dețineau criptomonede în valoare de 400.000 de dolari.

Frații Tate sunt acuzați de viol și trafic de persoane, însă procurorii au extins cercetările și asupra altor afaceri ale celor doi britanici, iar aceștia ar putea fi cercetați și pentru spălare de bani.

Citește și: VIDEO. Dezvăluiri incredibile despre viața modestă a fraților Tate când au sosit în România. Micul orășel unde nu își permiteau o mașină

Procurorii au pus sechestru pe terenurile fraților Tate din Ilfov, Brașov și Prahova, dar și pe mai multe imobile și mașini.

Potrivit anchetatorilor,  Tristan Tate  avea o avere virtuală estimată la 300.000 de dolari, iar iubita sa, Abigail Tyson, deținea criptomonede în valoare de 90.000 de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si