Close sidebar
Close sidebar

Ce planuri are Andy Adetu de la „Puterea Dragostei” pentru 2021?! Nimeni nu se aștepta la asta

Ce s-a ales de Andy Adetu de la „Puterea Dragostei” după participarea la show-ul iubirii? Fostul concurent al emisiunii evită ieșirile în spațiul public.

Georgiana Balaban,

Andy Adetu de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andy Adetu de la „Puterea Dragostei” are planuri mari pentru viitor. Tânărul a transmis că vrea să facă un copil cum își găsește aleasa. Deși, nu are o relație stabilă cum, bărbatul dorește să-și întemeize o familie în viitorul apropiat.

În prezent, Andy Adetu se axează foarte mult pe întreținerea aspectului fizic. Bărbatul merge des la sala de fitness și apoi iese în oraș cu prietenii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 19 ianuarie- Prima parte- VIDEO Nicos se cuplează în emisiune cu fosta iubită!

Andy Adetu și Cătălin Nițescu de la „Puterea Dragostei” viitori concurenți la „Survivor”?!

Andy Adetu își dorește să devină tătic. [Sursa foto: Instagram]

Andy Adetu și Cătălin Nițescu de la „Puterea Dragostei” le-au transmis fanilor de pe instagram că ar fi făcut o echipă bună amândoi la „Survivor România” și că nu exclud o colaborare în viitor. Cei doi au rămas prieteni buni în urma participării la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ce s-a ales de Andy Adetu de la „Puterea Dragostei”. Cu ce se ocupă fostul concurent al emisiunii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI