Potrivit autorităţilor gălăţene, este vorba despre un bărbat care ar fi contractat virusul de la soţia lui. Gălăţeanul este internat în spital şi are o formă uşoară a bolii.

Angajaţii care lucrau în acelaşi compartiment au fost izolaţi la domiciliu.

Citeste si: Trei partide se opun prelungirii stări de urgență! Decretul riscă să nu fie aprobat

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Imediat ce a fost depistat primul caz, în tot combinatul Liberty au fost luate măsuri de prevenire, de protecţie şi de asigurare a distanţării sociale, iar în cazurile unde există suspiciuni angajaţii şi contacţii au fost trimişi în izolare la domiciliu.

Citeste si: Două mari companii farmaceutice vor dezvolta împreună un vaccin împotriva coronavirusului

De asemenea, printre măsurile preventive luate de Liberty Galaţi pentru protejarea angajaţilor şi contractorilor săi se numără scanarea obligatorie şi fără contact a temperaturii corporale, dezinfecţii pe posturile de lucru, reorganizări de activităţi, interzicerea călătoriilor şi digitalizarea întâlnirilor.

Citeste si: Preot și dascăl din Iași, confirmați cu coronavirus. Cei doi au mers cu molifta la casele credincioșilor

Reprezentanţii combinatului gălăţean au subliniat că au fost luate măsuri suplimentare de protejare a angajaţilor şi că nu se pune problema riscului de infectare în masă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si