Accidentul a avut loc în cursul nopții trecute, pe DN6, în dreptul comunei Slatina-Timiş din județul Caraş-Severin, în condiții de ploaie torenţială.

Citeste si: Un tată și-a aruncat fiica de trei luni de la etajul patru. Tragedia a șocat pe toată lumea

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, care este angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), se afla la volanul unei mașini marca Audi.

Șoferul avea o viteză de peste 100 de km/h, în condiţiile în care afară ploua torenţial, iar şoseaua era udă. La un moment dat, șoferul în vârstă de 40 de ani a pătruns cu autoturismul pe contrasens.

Angajat al MAI, accident cu audi-ul în Caraş-Severin. A intrat cu peste 100 de km/h într-un microbuz

Citeste si: VIDEO| Un autocar plin cu turiști a intrat într-o casă, în Maramureș/A fost activat planul roșu de intervenție

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mașina la volanul căreia se afla angajatul MAI a intrat frontal într-un microbuz cu numere de înmatriculare din Bulgaria, pe o porţiune de drum drept. Microbuzul înmatriculat în Bulgaria se deplasa dinspre Caransebeş către Orşova, iar autoturismul, înmatriculat în Mehedinţi, în sens invers.

Angajatul MAI s-a stins din viață în urma impactului violent

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, între cele două autoturisme s-a produs un impact extrem de violent.

Astefl, bărbatul în vârstă de 40 de ani a rămas încarcerat în maşină, iar alți doi pasageri care se aflau în microbuz au fost răniţi uşor.

Citeste si: Tragedie la un cămin de bătrâni din Craiova: O femeie în vârstă de 76 de ani a murit după ce s-a prăbușit de la etajul doi

La locul tragediei au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Caransebeș cu o autospecială prevăzută cu modul de descarcerare și prim-ajutor,  o ambulanță SMURD și alte două mașini de salvare de la Serviciul de Ambulanţă.

Angajat al MAI, accident cu audi-ul în Caraş-Severin. A intrat cu peste 100 de km/h într-un microbuz
Angajat al MAI, accident cu audi-ul în Caraş-Severin. A intrat cu peste 100 de km/h într-un microbuz

Citeste si: Descoperire misterioasă în Cluj-Napoca. Fragmente de oase și resturi de haine au fost descoperite pe o pășune

Din nefericire, în momentul în care pompierii au reușit să-l scoată din mașină pe bărbatul în vârstă de 40 de ani, medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, fiind nevoiți să declare decesul acestuia.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală. Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Citeste si: Alerte cu bombă la Aeroport, Parlament, Guvern și alte instituții din Republica Moldova


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si