Imaginile au fost postate chiar de primarul Capitalei, Nicușor Dan, pe Facebook, care apoi a scris că a aflat și unde se ducea respectivul bărbat.

Ce a scris primarul Capitalei pe pagina sa de Facebook

“Am finalizat o evaluare a activității la Direcția Urbanism din Primăria Capitalei, urmând să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară pentru câțiva angajați. Când informația a ajuns ieri în direcție, unul dintre angajați a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente.

În consecință, poliția a fost sesizată. Nimeni să nu mizeze pe faptul că vom închide ochii la ilegalitățile din trecut”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook recent, când a și publicat imaginile respective.

Citeste si: Bucurie mare în familia lui Nicușor Dan. Edilul a devenit tată pentru a doua oară

Sâmbătă, edilul a revenit cu precizări pe Facebook, spunând că știe unde a mers bărbatul filmat.

“Am aflat unde a fugit angajatul Direcției Urbanism din Primăria Capitalei, surprins pe cameră în data de 17 mai: a fugit până la Primăria Sectorului 3, unde s-a angajat deja prin transfer. Doar n-ați crezut c-a fugit la Asociația Albă ca Zăpada, nu! Asta, evident, nu-l scutește de răspundere pentru scoaterea de documente din primărie și eventuale alte fapte, fiindcă ancheta Poliției continuă”, a scris primarul. 

Nicuşor Dan a devenit tată pentru a doua oară

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a devenit tată pentru a doua oară. Soția edilului, Mirabela, a născut un băiețel.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Încep lucrările de refacere a pavajului de pe străzile din Centrul Vechi al Capitalei. Anunțul lui Nicușor Dan

Copilul a venit pe lumea la Spitalul Filantropia, aflat în Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru.

Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare.

Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs.

Sănătate tuturor!”, a fost mesajul pe care Nicușor Dan l-a postat pe Facebook. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si