Close sidebar
Close sidebar

Angajat al Primăriei Capitalei filmat în timp ce fugea cu documente din instituție. Ce spune Nicușor Dan

Un angajat al Primăriei Capitalei a fost filmat în timp ce fugea pe stradă cu mai multe documente în mână.

Diana Bostan,

Nicușor Dan

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imaginile au fost postate chiar de primarul Capitalei, Nicușor Dan, pe Facebook, care apoi a scris că a aflat și unde se ducea respectivul bărbat.

Ce a scris primarul Capitalei pe pagina sa de Facebook

“Am finalizat o evaluare a activității la Direcția Urbanism din Primăria Capitalei, urmând să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară pentru câțiva angajați. Când informația a ajuns ieri în direcție, unul dintre angajați a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente. În consecință, poliția a fost sesizată. Nimeni să nu mizeze pe faptul că vom închide ochii la ilegalitățile din trecut”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook recent, când a și publicat imaginile respective.

Citeste si: Bucurie mare în familia lui Nicușor Dan. Edilul a devenit tată pentru a doua oară

Sâmbătă, edilul a revenit cu precizări pe Facebook, spunând că știe unde a mers bărbatul filmat.

“Am aflat unde a fugit angajatul Direcției Urbanism din Primăria Capitalei, surprins pe cameră în data de 17 mai: a fugit până la Primăria Sectorului 3, unde s-a angajat deja prin transfer.

Doar n-ați crezut c-a fugit la Asociația Albă ca Zăpada, nu! Asta, evident, nu-l scutește de răspundere pentru scoaterea de documente din primărie și eventuale alte fapte, fiindcă ancheta Poliției continuă”, a scris primarul. 

Nicuşor Dan a devenit tată pentru a doua oară

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a devenit tată pentru a doua oară. Soția edilului, Mirabela, a născut un băiețel.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO Încep lucrările de refacere a pavajului de pe străzile din Centrul Vechi al Capitalei. Anunțul lui Nicușor Dan

Copilul a venit pe lumea la Spitalul Filantropia, aflat în Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru.

Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare.

Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs.

Sănătate tuturor!”, a fost mesajul pe care Nicușor Dan l-a postat pe Facebook. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI