In filmul postat pe Facebook se poate observa cum un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Galati intervine pentru salvarea unui barbat pe care-l ridica de pe asfalt si il conduc catre ambulanta, in timp ce un tanar filmeaza intreaga scena.

La un moment dat, tanarul care filmeaza intreaba de ce ambulanta a venit cu intarziere, dupa care se poate vedea cum unul dintre angajatii Ambulantei, deranjat de intrebare, tranteste telefonul mobil al celui care il filma.

Citeste si: Un roman a murit in ambulanta, din cauza gropilor din asfalt! Barbatul a inceput sa sangereze masiv dupa ce firele ce i-au fost cusute pe rana s-au desfacut!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

"Comportament al angajatilor de la Serviciul de Ambulanta Galati. Vazandu-se filmat acest «domn» tranteste telefonul unui tanar care filma pe domeniu public. Oare sa fi fost deranjat de la caldura sau si-o fi adus aminte ca un coleg de-al lui a fost surprins acum ceva timp furand motorina tot la fel, de cineva care a filmat cu telefonul mobil ???”, s e spune in mesajul care insoteste filmul postat pe Facebook, potrivit News.ro.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, conducerea Serviciului Judetean de Ambulanta nu a putut fi contactata telefonic pentru a-si exprima un punct de vedere in legatura cu acest incident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si