Un bărbat care a intrat într-un salon de masaj erotic din Arad, miercuri noaptea, este cercetat de poliţie după ce a atacat-o pe o angajată şi a spart o oglindă a imobilului, relatează  Agerpres.

Bărbatul ar mai fi apelat în trecut la serviciile femeii

"Poliţiştii Biroului de Ordine Publică au fost sesizaţi, în noaptea de 24/25 mai a.c., despre un incident, într-un salon de masaj din municipiu.

Din cercetări, s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat ar fi lovit o angajată a societăţii comerciale şi ar fi distrus o oglindă, după care a părăsit incinta, înainte de sosirea organelor de poliţie. Acesta a fost identificat ulterior, fiind vorba despre un bărbat de 35 de ani, din Frumuşeni", a transmis, joi,  Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Citește și: Un polițist aflat în timpul liber a fost agresat de doi tineri din Olt. De la ce a pornit totul

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul este cercetat pentru "lovire sau alte violenţe" şi distrugere.

Bărbatul este cercetat pentru "lovire sau alte violenţe" şi distrugere.

[Sursa foto: PixaBay]

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că este vorba de un salon de masaj erotic şi că angajata atacată este tânăra la care clientul apelase pentru masaj.

Bărbatul este cercetat pentru "lovire sau alte violenţe" şi distrugere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si