Angajata din departamentul medical al închisorii a "inundat" efectiv penitenciarul cu droguri până să fie prinsă de poliție.

Amy Hatfield, de 38 de ani, s-ar fi îndrăgostit de unul dintre deținuți care a „recrutat-o” pentru livrarea de droguri de mare risc.

Citește și: Un alt bistrițean a fost bătut cu cruzime din cauza unei parcări. Agresorul, practicantul unui sport de contact, a fost reținut pentru 24 de ore

Femeia care lucra în domeniul sănătății mintale pentru angajații din închisoare s-a ocupat de dependența lor la droguri.

Potrivit Mirror, ea a fost condamnat la zece ani de detenție după ce a fost prinsă în cea mai mare rețea de contrabandă din spatele gratiilor descoperită vreodată în Marea Britanie.

Amy Hatfield și rețeaua de traficanți prinși

Rețea de traficanți din spatele gratiilor 

Banda de 16 infractori a fost prea mare pentru a apărea în banca acuzațiilor, la pronunțarea sentinței de vineri, 27 octombrie. Ei au fost chemați pe rând pentru a-și auzi condamnările.

Traficanții au fost închiși pentru un total de aproape 90 de ani pentru rolul lor în conspirația de a furniza droguri la închisoarea HMP Lindholme din South Yorkshire.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Judecătorul a subliniat că șapte deținuți au murit după ce au consumat narcotice în interiorul penitenciarului.

Cantitate mare de droguri depistată asupra femeii

Drogurile erau transportate în sticle de suc

Asistenta medicală Amy Hatfield, în vârstă de 38 de ani, a fost o parte importantă a conspirației care a implicat și alți șase deținuți, inclusiv iubitul ei din spatele gratiilor, soția acestuia și tatăl său.

Curtea din Sheffield a auzit că prizonierii puteau cumpăra „orice droguri” pe care le doreau în închisoarea de 1.000

de oameni din Doncaster, în timp ce Hatfield lucra acolo.

Drog sintetic, testat pe deținuți vulnerabili

Procurorii au arătat că deținuții au folosit prizonieri vulnerabili pentru a testa drogul sintetic și i-au filmat luptând „ca câinii” în lupte de pariuri.

Judecătoarea Kirstie Watson a declarat vineri: „În niciun alt caz nu am reușit să găsesc o conspirație în închisoare la fel de extinsă ca acesta”.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Aprovizionarea cu droguri în închisoare, a spus ea, a fost un „lucru extrem de grav”. Cel puțin 7 condamnați au murit ca urmare a consumului de droguri în ultimii ani.

Amy Hatfield a fost prinsă cu droguri în valoare de 1 milion de lire sterline asupra ei.

Ofițerii au oprit-o să intre la muncă în timp ce era burdușită cu MDMA, canabis, ketamina, tutun, patru telefoane mobile, cabluri de încărcare și sticle Ribena pline cu condimente și steroizi anabolizanți.

Femeia s-a „îndrăgostit” de un deținut pe nume Joseph Whittingham, în vârstă de 35 de ani, care „a recrutat-o” în activitatea ilegală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si