Emil Constantinescu, presedinte al Romaniei in perioada 1996-2000, are doi copii, Norina si Dragos. Fiica lui Constantinescu, care este fondatoarea unei companii ce se ocupa de consultanta pentru strainii care vor sa-si deschida o afacere in Romania, a ajuns in prim-plan in acest an, cand presa a dezvaluit ca a fost numita in postul de consilier economic al ambasadei tarii noastre la Roma.

Recent, Norina Boru Constantinescu si-a depus declaratia de avere din care reiese ca detine trei terenuri in judetul Sibiu si unul in Ilfov, precum si doua apartamente si o casa de locuit in Bucuresti.
Norina si sotul ei, medicul Cristi Boru, au strans impreuna in conturi aproximativ 75.000 de euro, dar si bijuterii si tablouri in valoare de 13.000 de euro. Anul trecut, fiica lui Constantinescu a incasat 14.984 de lei de la Fundatia Romana pentru Democratie, 3.249 de lei de la Ministerul Economiei, dar si 29.090 de lei din inchirierea unui apartament. In total, Norina a castigat 47.323 de lei, adica un venit lunar de 3.943 de lei pe luna.
Sotul Norinei, Cristi Boru, a incasat 40.588 de lei de la un cunoscut spital, 12.907 lei din servicii medicale si 16.768 de lei din inchirierea unui apartament aflat pe numele sau. In total, ginerele lui Emil Constantinescu a castigat 70.263 de lei, adica 5.855 de lei pe luna.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si