Vineri după-amiază, undeva în jurul orelor 16:10, Secţia 25 Poliţie din Sectorul 6 al Capitalei a fost semnalată prin apel la numărul unic de urgență 112 de către angajata unei stații de alimentare peco despre faptul că o femeie ameninţă că va amplasa dispozitive explozive în incinta acesteia.

Citeste si: Povestea impresionantă a unui român, șofer de TIR, după ce s-a întâlnit doi colegi ucraineni: „Mi s-a făcut pielea de găină, nu am știut ce să răspund”

La locul indicat de angajata benzinăriei s-au deplasat de urgență poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului București, dar şi echipaje de prim ajutor, a transmis DGPMB.

La fața locului a intervenit SRI și o echipă pirotehnică

Mai mult de atât, la fața locului au fost prezenţi specialişti din cadrul SRI şi grupa pirotehnică din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Caz fără precedent la examenul de Bacalaureat în România. Andreea şi Cezara, gemene din Botoşani au obţinut 10 la toate probele

După efectuarea controlului pirotehnic, s-a constatat faptul că aspectele semnalate de către angajata benzinăriei nu se confirmă.

"În urma intervenţiei, persoana a fost transportată la o unitate medicală, de specialitate", a mai precizat Biroul de presă al Poliţiei municipiului București.

Citeste si: VIDEO- Asfaltul, betonul și clădirile din București transformă orașul într-o insulă de căldură. Temperaturile resimțite sunt de peste 45 de grade


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si