Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Angajata unui cazino închisă în baie, în timp ce un tânăr a furat banii

Au fost momente de groază pentru angajata unui cazinou din Maramureș. Un hoț a închis-o în baia localului, iar apoi a dispărut cu banii încasați în ziua respectivă. Autorul a reușit să fugă cu 30.000 de lei și 350 de euro.

Redactia Stirile Kanal D,

Angajata unui cazino închisă în baie, în timp ce un tânăr a furat banii

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

”Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un cazinou din Vișeu de Sus, județul Maramureș. Când angajata cazinoului s-a dus la toaletă, hoțul care se află în incinta sălii de jocuri de noroc, a speculat momentul și a închis-o în baie, unde femeia a rămas preț de câteva ore.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Văzând că nu-i mai stă nimeni în cale, autorul jafului a deschis seiful și a furat peste 30.000 de lei, dar și 350 de euro, disperând apoi fără urmă. Totul a ieșit la iveală abia dimineață, când colegii femii au venit să o înlocuiască și au auzit-o bătând cu pumnii în ușa toaletei.

Bănuit de comitarea faptelor este un tânră de 21 de ani din localitate. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru furt calificat și lipsire de libertate. Odată cu prinderea suspectului, oamenii legii au reușit să recupereze prejudiciul în totalitate.”, transmite Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI