Close sidebar
Close sidebar

Angajați din TVR, infectați cu coronavirus

Conducerea Televiziunii Române a anunțat, vineri, depistarea unui al doilea angajat infectat cu noul coronavirus în instituția publică, însă precizează că nu există nicio legătură între cele două cazuri descoperite până acum.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit comunicatului de vineri, 17 iulie, referitor la cel de-al doilea caz de COVID-19,  TVR a precizat că a dispus sporirea măsurilor de prevenție, anume dezinfecţii atât în spaţiile în care s-a aflat persoana respectivă, cât şi în mai multe încăperi şi asigurarea suplimentară a unor materiale de protecţie.

Citeste si: Avertismentul medicului Virgil Musta, după bilanțul catastrofal de noi cazuri COVID-19

Lista contacţilor direcţi cu persoana depistată pozitiv a fost întocmită şi va fi inclusă în programarea pentru testare, a mai informat instituția condusă de Doina Gradea. „Facem precizarea că acesta şi cel depistat pozitiv săptămâna trecută, sunt două cazuri fără legătură unul cu celălalt. Este doar o evoluție normală în condițiile unei transmisii comunitare extinse”, a mai informat TVR.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Ipoteză-șoc în cazul gălățeanului confirmat cu COVID-19 care a murit după ce a refuzat internarea

TVR nu a anunțat și în ce departament lucrează a doua persoană infectată cu coronavirus.

Explozie de cazuri noi de Covid-19 la nivel național

Autoritățile de la București au anunțat, vineri, noi cifre record de la începutul pandemiei de coronavirus.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte  799 noi cazuri de îmbolnăvire, cu 22 mai multe decât cele anunțate ieri. Numărul pacienților internați la ATI  a ajuns la 273, o creștere îngrijorătoare în ultima săptămână. Totodată, până în prezent, 823 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere. 

Citeste si: Cum va fi vremea în weekend? Mare atenție dacă aveți planuri. Anunț de ultimă oră de la meteo

În intervalul 16.07.2020 (10:00) – 17.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 17 decese (11 bărbați și 6 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Botoșani, Buzău, Galați, Mureș, Olt, Prahova, Sibiu, Vrancea, Ilfov și Municipiul București. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI