E circ in toata regula dupa moartea in flacari a celor 11 animale de la Globus, care a culminat cu demiterea managerului. De cateva zile, angajatii protesteaza in lacrimi fata de masura aspra pe care a luat-o primarul general.

ARMANDO OPRESCU, angajat al Circului Globus: "In urma cu o luna a stat in loja oficiala doamna Firea cu familia. I-a placut, a aplaudat, s-a bucurat de animale, a postat pe Facebook”.

Starneste hohote de ras cand e pe scena... dar acum, clovnul Armando nu se mai poate opri din plans.

ARMANDO OPRESCU, angajat al Circului Globus:" Asa sunt clownii... clownii sunt tristi. Circul nu trebuie sa moara. E bucuria copiilor. E un pacat, mi se pare o nedreptate".

Sute de angajati au semnat o petitie prin care isi cer managerul inapoi. Ei sustin ca nimeni nu-l poate invinovati pe Victor Coman de incendiul care a mistuit adapostul de animale din Tei Toboc la sfarsitul saptamanii trecute. 11 vietati, printre care si 2 tigri, captivi in custi, n-au putut fugi din calea focului.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

GABRIELA FIREA: "AM FOST AMENINTATA SI HARTUITA!"

GABRIELA FIREA, primarul general al Capitalei: „ Au murit acele animale in chinuri si dumnealui ameninta si ma persecuta sa il pun iar director. Ce trebuie sa se mai intample, sa moara mai multi oameni, sa moara mai multe animale. Ma gandesc foarte serios sa fac plangere la politie pe baza hartuirii la care am fost supusa in ultimele zile de catre domnul manager de la circ".

VICTOR COMAN, managerul demis al Circului Globus: "Imi pare rau ca bunele intentii ale colegilor si prietenilor mei au avut efect pe dos, asa cum le-am spus.Din punctul meu de vedere, ma consider nevinovat. Acolo a fost o eroare umana".

Dincolo de scandal, circul merge mai departe. Acrobatii fac repetitii pentru festivalurile importante pe care nu vor sa le rateze.

De mai bine de 60 de ani in lumea circului iar acum ii rad ochii cand isi priveste elevii cum se antreneaza pentru spectacole. In plus, a lasat pasiunea mostenire si familiei.

GHEORGHE ROTARU, instructor de circ: "Baiatul care tine acolo franghiile. Fata de sus e nora mea. Sotia lu. Nepotica mea. Are doi ani jumate. A vazut ea si vrea sa faca si ea ce vede. Stiti cum e copilul. Ei tot zic sa o faca artist de circ. Eu nu prea sunt de acord. Stiti ce pacatos e cand te scoli dimineata: gleznele, genunchii.(...) De la glezna pana la genunchi am 11 fracturi. Va dati seama. Am cazut, mi-am rupt piciorul. A cazut unul de sus, l-am luat in brate si cand sa ma scol mi-a sarit pe picior si mi-a facut patru fracturi deodata.

Pupa tataie buburuza lui”.

In lipsa unei conduceri, spectacolele care ar urma sa aiba loc la sfarsitul saptamanii stau sub semnul intrebarii. De cealalta parte, municipalitatea precizeaza ca activitatea Circului Globus nu va fi afectata de demiterea lui Victor Coman.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si