Close sidebar
Close sidebar

Angajaţii Primăriei au trecut la tăiat lemne în Roznov! Cum a ajuns Primarul la această măsură disperată

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

 

În şcolile din ţară care înca se încalzesc cu sobe, cu greu se mai găsesc oameni care sã taie lemnele pentru foc. În Neamţ şi Bistriţa-Năsăud, angajaţi de la  primărie, ajutaţi de paznicii şcolilor, sunt cei care fac arborii bucăţi.

 

În curtea acestei şcoli din Roznov e o adevărată desfăşurare de forţe. Angajaţii primăriei sunt cei care taie lemne pentru sobele din clase. Doar ocazional sunt ajutaţi de doi-trei asistaţi social, sau de cei care trebuie să facă muncă în folosul comunităţii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Este şi cazul lui Florin- care astfel îşi ispăşeşte o pedeapsa pentru neplata unor amenzi în trafic.

În rest, nu se înghesuie când e vorba de tăiat lemne, mai ales pe timp de iarnă. Aşa a ajuns edilul la măsură disperată de a-i folosi pe angajaţii primăriei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI