Un sondaj efectuat de aplicația Bestjobs a scos la iveală faptul că majoritatea oamenilor care lucrează nu se așteaptă ca angajatorii să le ofere o primă înainte de Paște. În schimb, mai bine de jumătate din românii care au răspuns la întrebări au spus că se așteaptă să primească un bonus salarial.

Citește și: Tichete sociale Paște 2023. Pensionarii care vor beneficia de ajutor! Ce sumă vor primi?

58% cred că vor primi bonusuri în valoare de 200 de lei

Dintre românii care se așteaptă la un bonus de la angajator, 58% cred cu tărie că vor primi sume între 100 și 200 de lei. 26% estimează că vor primi între 200 și 400 de lei, iar 16% spun că vor primi un bonus mai mare de 400 de lei.

Chiar dacă suma este mică, aceștia consideră că ar fi un real ajutor, mai ales că bugetul din preajma Paștelui este puternic afectat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Vești bune pentru români! Guvernul va acorda pachete cu 24 de kilograme de alimente înainte de Paște

Același chestionar mai arată că jumătate dintre români își doresc prime în bani. Alți 21% ar prefera vouchere, în timp de 15% ar fi mulțumiți și cu produse specifice pentru această perioadă. Totodată, 13% vor să primească zile libere suplimentare în schimbul banilor și doar 3% și-ar dori o petrecere tematică.

Citește și: VIDEO- Vouchere de 3.000 de lei pentru cei care suferă de depresie. Proiectul a fost aprobat

Începând de anul acesta, angajatorii pot oferi beneficii extrasalariale cu ocazia sărbătorile pascale în valoare de 300 de lei, bani care nu vor fi impozitați.

Ce vor face angajații cu primele de Paște

Iar cei care vor primi un bonus de Paște vor redirecționa întreaga sumă pentru masa de Paște. Mai exact, 83% vor cheltui toți banii pentru o masă îmbelșugată, iar 8% vor cumpăra cadouri din acești bani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si