Close sidebar
Close sidebar

Angajatii unei scoli din Braila furau lemnele de foc, iar copiii se imbolnaveau in clase

Politistii braileni au confiscat mai multe tone de lemne de la locuintele a doi angajati ai scolii din Insuratei. Barbatii ar fi furat lemnele care ar fi trebuit sa ii incalzeasca pe copii.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe 11 mai, politisti din cadrul Politiei orasului Insuratei au pus in aplicare doua mandate de perchezitie la domiciliile a doi barbati, cu varsta de 41, respectiv 48 de ani, din localitatea braileana Insuratei.

Cei doi sunt banuiti ca, la data de 5 aprilie 2017, in calitate de angajati ai unei institutii scolare din localitate, si-ar fi insusit pe nedrept o cantitate impresionanta de lemne de foc din gestiunea unitatii.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

”Cu aceasta ocazie, politistii au gasit la domiciliile celor doi barbati cantitatea de trei tone de lemne, ce au fost ridicate in vedere confiscarii”, au precizat reprezentantii IPJ Braila. Pe numele acestora a fost deschis un dosar penal si sunt continuate cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de delapidare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI