Decizia judecătorului, șocantă

Procurorii au solicitat unui magistrat de la Judecătoria Sectorului 1 arestarea preventivă a bărbatului, acuzat de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală asupra unui minor, însă judecătorul a dispus plasarea acestuia în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Citește și: „Când ești sub controlul meu, fac tot ce îmi doresc” Mesajele șocante trimise de Andrew Tate uneia dintre femeile care l-au acuzat de agresiune sexuală

„În data de 29.04.2022, în timp ce se afla în timpul serviciului, fiind angajat la un loc de joacă din municipiul Bucureşti, inculpatul a exercitat, în repetate rânduri, acte de natură sexuală asupra unei minore în vârstă de 11 ani, în timp ce aceasta din urmă utiliza un simulator de realitate virtuală ”, a anunţat Parchetul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cercetările sunt continuate și în prezent. 

Părinții unei adolescente din Vrancea au primit un ordin de restricție după ce fata a fugit de acasă

În acest caz a fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială Vrancea. Acum, între fata bătută și părinții ei stă un ordin de protecție.

O adolescentă din comuna Paltin, județul Vrancea, a fugit de acasă în dimineața zilei de joi pentru a scăpa de bătăile primite de la părinții ei.

Este vorba de o fată în vârstă de 14 ani, care a fost găsită de polițiști cu numeroase urme de violență pe corp.

Citește și: Luana, o fosta polițistă care s-a aliat cu Andrew Tate, scoate la iveală detalii neștiute: „Sunt ordine din străinătate!”

Ulterior, minora a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, unde a primit îngrijiri medicale.

Oamenii legii au întocmit un  dosar penal  și continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Au fost sesizați reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Vrancea.

Totodată, au fost emise două ordine de protecție față de părinții fetei, a precizat IPJ Vrancea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si