Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Angajatul unui loc de joacă din București, acuzat că ar fi agresat sexual o fetiță

Un angajat al unui loc de joacă din București este cercetat de polițiști, după ce a fost acuzat că ar fi agresat sexual o fetiță care se juca la un simulator de realitate virtuală.

Laura Macovei,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Decizia judecătorului, șocantă

Procurorii au solicitat unui magistrat de la Judecătoria Sectorului 1 arestarea preventivă a bărbatului, acuzat de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală asupra unui minor, însă judecătorul a dispus plasarea acestuia în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Citește și: „Când ești sub controlul meu, fac tot ce îmi doresc” Mesajele șocante trimise de Andrew Tate uneia dintre femeile care l-au acuzat de agresiune sexuală

„În data de 29.04.2022, în timp ce se afla în timpul serviciului, fiind angajat la un loc de joacă din municipiul Bucureşti, inculpatul a exercitat, în repetate rânduri, acte de natură sexuală asupra unei minore în vârstă de 11 ani, în timp ce aceasta din urmă utiliza un simulator de realitate virtuală ”,

a anunţat Parchetul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cercetările sunt continuate și în prezent. 

Părinții unei adolescente din Vrancea au primit un ordin de restricție după ce fata a fugit de acasă

În acest caz a fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială Vrancea. Acum, între fata bătută și părinții ei stă un ordin de protecție.

O adolescentă din comuna Paltin, județul Vrancea, a fugit de acasă în dimineața zilei de joi pentru a scăpa de bătăile primite de la părinții ei.

Este vorba de o fată în vârstă de 14 ani, care a fost găsită de polițiști cu numeroase urme de violență pe corp.

Citește și: Luana, o fosta polițistă care s-a aliat cu Andrew Tate, scoate la iveală detalii neștiute: „Sunt ordine din străinătate!”

Ulterior, minora a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, unde a primit îngrijiri medicale.

Oamenii legii au întocmit un  dosar penal  și continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Au fost sesizați reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Vrancea.

Totodată, au fost emise două ordine de protecție față de părinții fetei, a precizat IPJ Vrancea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI