Close sidebar
Close sidebar

Angela Merkel, anunț de ultimă oră: ”Există multe feluri de a da dovadă de solidaritate”

Germania este pregătită să dea dovadă de solidaritate cu statele din zona euro dur afectate de criza noului coronavirus, a dat asigurări joi Angela Merkel - care a respins însă soluţia obligaţiunilor comune, susţinută de Italia, relatează Reuters.

A.M.S.,

Angela Merkel, anunț de ultimă oră

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    ”Am discutat îndelung, azi, cu preşedintele Consiliului italian Giuseppe Conte şi suntem de acord că există o nevoie urgentă de solidaritate în Europa, care traversează una dintre cele mai dificile perioade, dacă nu cea mai dificilă”, a declarat cancelarul.

    ”Germania este pregătită să dea dovadă de această solidaritate şi o susţine. Bunăstarea Germanei depinde de bunăstarea Europei. Acum, care sunt instrumentele care convin acestui scop? Aici, opiniile diverg”.

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

    ”Ştiţi că eu consider că noi nu trebuie să avem o datorie comună, din cauza situaţiei uniunii noastre politice. Din acest motiv, ne opunem acestui lucru. Însă există multe feluri de a da dovadă de solidaritate, iar eu cred că vom găsi o soluţie bună ”, a declarat ea.

    După 16 ore de negocieri în noaptea de marţi spre miercuri, miniştrii Finanţelor din zona euro nu au ajuns la un acord asupra implementării unor mecanisme comune în vederea depăşirii crizei economice cauzate de noul coronavirus.

    Angela Merkel, anunț de ultimă oră

    Citeste si: VIDEO| Misiune pentru oameni și spitale

    Citeste si: VIDEO| ”Mi-au vândut mortul cu 100 de lei”

    Citeste si: Alertă la nivel mondial! COVID-19 se reactivează la pacienții vindecați. Cum explică medicii?

     

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI