Oficialii germani au declarat că nu doresc să oblige oamenii să se vaccineze, chiar dacă urmează un posibil val patru al pandemiei COVID-19. Vestea a fost dată de cancelarul Germaniei- Angela Merkel.

Citeste si: Angela Merkel, mesaj tranșant de Ziua Mediului: Ţările lumii “trebuie neapărat să impulsioneze adoptarea de măsuri concrete"

Ce a transmis cancelarul Germaniei- Angela Merkel

Merkel a mărturisit în cadrul unei conferințe recente de presă că nu dorește să impună obligativitatea vaccinării împotriva COVID-19. „Noi nu avem intenţia să urmăm această cale”, a anunţat cancelarul german într-o conferinţă de presă.

Citeste si: Angela Merkel: Nu avem informații că Rusia a avut vreo legătură cu incidentul din Belarus

angela merkel anunț vaccinare obligatorie
Angela Merkel - anunț.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Angela Merkel cere ajutorul Chinei pentru stoparea pandemiei de coronavirus

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Angela Merkel a adăugat: „Nu va exista o vaccinare obligatorie împotriva covid-19”.

Citeste si: Angela Merkel a propus un plan în trei etape pentru a ridica restricțiile din Germania. Iată cu ce propunere a venit Cancelarul german

Citeste si: Angela Merkel a făcut declarația momentului despre certificatul de vaccinare! Când va fi pus în funcțiune în Europa

Germanii se luptă și ei cu varianta COVID-19, Delta.

Varianta Alpha (B.1.1.7 sau britanică) a înregistrat un regres, deşi continuă să fie mutaţia predominantă, cu o prezenţă de 86,4%.

Germania a înregistrat de la declanşarea pandemiei 3.718.955 de cazuri şi un total de 90.179 de decese asociate COVID-19.

În Germania au fost vaccinate cu schemă completă 22.967.526 de persoane (27,6% din populaţie), în timp ce 40.707.016 de persoane (48,9%) au primit prima doză a unor vaccinuri anti-COVID-19.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si