Merkle afirmă că măsurile de restricție existente nu ar fi suficiente 

Într-o ședință desfășurată luni, Angela Merkel le-a vorbit colegilor de partid, că măsurile de carantină existente în Germania nu ar fi suficiente pentru ca ţara să treacă iarna, au dezvăluit pentru Reuters mai mulţi participanţi la reuniune.

„Nu putem să ne punem baza pe speranţă”, a afirmat0 Merkel într-o discuţie cu privire la numărul de cazuri de coronavirus din Germania, care continuă să fie ridicat.

„Situaţia devine foarte gravă: aceste măsuri nu vor fi suficiente pentru a ne ajuta să trecem peste iarnă”, le-a spus cancelarul participanţilor. Merkel a precizat că se impune o înăsprire a restricțiilor deja existente.

Angela Merkel crede că vaccinările vor ajuta la stoparea pandemiei de COVID-19

Cancelarul german Angela Merkel susține că vaccinările aşteptate în curând vor inversa tendinţa în lupta împotriva COVID-19, scrie dpa, citată de Agerpres.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"După peste nouă luni de pandemie, acum vedem lumina la capătul tunelului", a declarat Merkel, adăugând că speră ca unul sau mai multe vaccinuri să devină disponibile în curând.

Carantina parţială şi regulile de distanţare socială în vigoare de la începutul lunii noiembrie au încetinit, dar nu au oprit răspândirea bolii.

Citeste si: California, restricţii dure din cauza COVID-19


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si