Close sidebar
Close sidebar

Angela Similea, în mijlocul unui scandal cu un fost soţ pe care-l credea mort:”Este o femeie rea, egoistă”

Angela Similea a fost căsătorită cu Sorin Movileanu, un cunoscut instrumentist din țara noastră, care acum o acuză pe cântăreață de infidelitate.

Diana Bostan,

Angela Similea și Sorin Movileanu


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Îndrăgita artistă îl credea mort pe cel de-al doilea doț, însă Sorin Movileanu a vorbit deschis despre căsătoria celor doi și despre infidelitățile soției sale.

Angela Similea a fost acuzată de infidelitate de fostul soț

 „ Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi.

A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, a spus Sorin Movileanu, conform Redacţia.

Citește și: Irina Nicolae, dezvăluiri în premieră la Teo Show

Cei doi au împreună un băiat, iar artista i-a promis că-l va ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața băiatului, însă Sorin Movileanu susține că nu a fost așa.

Cum o caracterizează Sorin Movileanu pe Angela Similea

Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea… Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”, a mai spus Sorin Movileanu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Teo Trandafir și Alexandra Ungureanu, momente inedite în studioul Radio Impuls, la "Bară la bară"

Instrumentistul a continuat șirul dezvăluirilor controversate și a desființat-o pe fosta soție.

Citește și: Florin Piersic împlinește 86 de ani. Cum s-a apucat „Margelatu” de actorie

„Angela Similea nu are nici un pic de Dumnezeu! Toţi cei cu care s-a culcat erau căsătoriţi. S-a culcat şi cu Forin Piersic, şi cu naşul nostru, Titus Munteanu, şi cu Marcel Dragomir!”, a mai dezvăluit Sorin Movileanu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI