Close sidebar
Close sidebar

Angela Similea pleaca definitiv din Romania. Isi pregateste pensionarea peste Ocean

Indragita cantareata Angela Similea s-a hotarat sa plece definitiv in America, acolo unde petrece din ce in ce mai mult cu cei doi copii ai fiului sau, Sorin, stabiliti in Conneticut.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Artista avea concerte la sfarsitul lunii martie, insa si-a schimbat planul. Angela Similea a venit in Romania doar pentru scurt timp, iar primul concert din 2017 va fi in luna iunie, la Iasi.

”Angela e in America acum. A venit si a plecat din nou. Dar nu va ramane acolo, ca nu are ce face. E in vacanta, pentru ea e o bucurie sa fie alaturi de nepoti”, a marturisit pentru Libertatea colegul de scena al artistei, Ovidiu Komornyic, ramas sa cante singur in tara.
Artistul a mai spus  ca s-au dus vremurile in care el si Angela Similea erau clienti nelipsiti ai litoralului romanesc, acolo unde aveau cantari cam toata vara.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

”Pe Litoral nu avem nimic stabilit pentru la vara, pana in acest moment. Lucrurile se schimba si, din pacate noi, nu ne mai regasim in aceste schimbari”, a adaugat Komornyic.
 

Citeste continuarea pe Libertatea.

Sursa foto: Tribuna.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI