Close sidebar
Close sidebar

Anghel Televizor, fiul lui Bercea Mondial, este executat silit!

Bercea Mondial, Sandu Anghel pe numele real, este închis după condamnarea primită în dosarul şantajării lui Mircea Băsescu.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

În martie 2017, trei dintre cei cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, au fost judecaţi pentru şantajarea lui Mircea Băsescu şi condamnaţi la pedepse cu executare cuprinse între trei ani şi nouă  ani de închisoare. În vremurile lui de glorie, interlopul avea legături strânse cu diverse personaje cheie din administraţia locală.

De exemplu, fostul magistrat Maria Huza i-a botezat un băiat lui Bercea Mondial, pe Judecător, în timp ce fostul prim-procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, Gheorghe Brenciu, i-a botezat un alt băiat lui Sandu Anghel, tot cu nume original, pe Televizor. Pentru Televizor au apărut şi alt gen de necazuri, fiind executat silit, la Judecătoria Caracal, de către o societate financiară pentru neplata unui credit.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI