Close sidebar
Close sidebar

Ani in sir, aceasta romanca a fost victima unui sot extrem de violent. Satula de batai si violuri, Liana i-a taiat penisul. "S-a intamplat sa am in mana un cutit de bucatarie!"

Liana Manzat este o romancare care a dus, ani in sir, o viata de cosmar din cauza unui sot violent. Satula de batai si violuri, femeia a refuzat la un moment dat sa mai fie victima si s-a razbunat.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Am facut alegeri gresite. Cu Stefan, primul sot, m-am maritat dupa o luna de relatie. Pe Gelu l-am acceptat in viata mea din dorinta de a scapa de drumuri, de a fi mai aproape de orasul unde locuia fiica mea din prima casatorie. Si-am dat astfel peste un alt monstru. Eram ingrozita, speriata, dar si bolnava.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

S-a intamplat sa am un cutit si am reactionat instinctiv, aparându-ma de abuzuri la care, cu primul sot nu puteam sa ripostez. Nu am premeditat, nu am vrut sa fac acest lucru, caci aveam toate motivele sa o fac in timpul celor zece ani de abuzuri, ireal de cumplite traite cu Stefan.

Gelu a avut ghinionul sa repete aceleasi abuzuri iar eu sa am in mana un cutit de bucatarie”, a povestit pentru Libertatea Liana Manzat, clujeanca care in prezent traieste in Spania si care a publicat pana acum patru volume in care povesteste experientele traite in Romania.

Citeste mai multe AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI