Zeci de animale şi păsări pe care un bărbat din judeţul Gorj le ținea în condiţii improprii, în curtea sa, au fost ridicate de către autorități şi duse în adăposturi. Bărbatul nu le hrănea, nu le oferea îngrijire medicală, fiind sancționat.

Individul s-a ales cu un avertisment din partea oamenilor legii

Bărbatul, care trăieşte într-o cocioabă din comuna Băleşti, judeţul Gorj, ţinea în curte zeci de păsări şi animale care trăiau printre gunoaie şi resturi şi cărora nu le asigura nici hrană adecvată, nici adăpost şi nici îngrijiri medicale.

Citește și: VIDEO- Fenomene extreme în prag de sărbători. Vijeliile au făcut ravagii în multe zone din țară

Miercuri, la locuinţa gorjeanului s-au prezentat poliţişti din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor şi reprezentanţi ai Direcției Protecţia Animalelor din cadrul Consiliului Judeţean Gorj.

Autoritățile au găsit 20 de gâşte, 13 porci, doi câini de rasă comună, o găină şi o pisică.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Cruzime fără margini la Bihor: un bărbat a ucis cu furca un câine şi a dat foc altuia

Pentru că au constatat că animalele ”se aflau într-o stare de pericol”, polițiștii au emis patru ordine de plasare în adăpost a acestora, pentru o perioadă de 45 de zile.

Citește și: Fetiță de 6 ani, mutilată de doi câini agresivi, după ce au sărit peste un gard/ ”Am aruncat cu un scaun în câine”

Proprietarul animalelor a fost sancționat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii privind protecţia animalelor, el primind avertisment.

Citește și: Întâmplarea care i-a lăsat fără cuvinte pe doi turiști americani, veniți să viziteze România. Ce li s-a întâmplat când au ajuns pe Transfăgărășan: „Mi se pare periculos”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si