O femeie de 61 de ani din Roman a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână, după ce a părăsit domiciliul la data de 30 iunie 2023. Ea nu s-a mai întors acasă. Acum, oamenii legii cer ajutorul populației pentru a o găsi.

„La data de 3 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 32 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, la data de 30 iunie, mama sa STOICA ANIȘOARA, în vârstă de 61 de ani, din aceeași localitate, a părăsit în mod voluntar imobilul personal,

din municipiul Roman și nu a mai revenit până în prezent", a transmis IPJ Neamț.

Citește și: O femeie de 31 de ani, dată dispărută, a fost găsită după ce a rămas blocată în noroi timp de 7 zile!

Anișoara a dispărut de acasă în urmă cu o săptămână

Semnalmente:  înălțime- 1.70 metri,  greutate- 65 de kilograme, păr grizonat, ochi căprui.

La momentul dispariției Anișoara Stoica era îmbrăcată cu o fustă de culoare neagră și bluză cu mâneci lungi, de culoare albă. Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, însă nu au dat de urma ei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la femeii dispărute este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

O femeie de 31 de ani, dată dispărută, a fost găsită după ce a rămas blocată în noroi timp de 7 zile

Emma Tetewsky, în vârstă de 31 de ani,  a fost dată dispărută  de familia sa pe data de 26 iunie, potrivit  ABC News.

Poliția a presupus că femeia se afla în zonă pentru că nu avea acces la o mașină și telefonul mobil nu era la ea.

Citește și: VIDEO- Rudy, tânărul care a fost găsit după 8 ani, nu ar fi dispărut niciodată. Mama lui l-ar fi sechestrat și abuzat ani de zile: „M-am săturat să trăiesc ca un sclav”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Turiștii din parcul de stat au putut-o auzi pe Emma Tetewsky strigând după ajutor într-o zonă de mlaștini, luni, 3 iulie. Oamenii nu au putut să ajungă la ea pe jos, așa că au alertat poliția despre locația femeii, au spus oficialii americani.

„Trei ofițeri au pătruns la 20 de metri de țărm, prin tufișuri dese și mlaștini, pentru a ajunge la Tetewsky. Se crede că ea se afla blocată în acel loc timp de cel puțin trei zile", a declarat poliția Stoughton într-un comunicat de presă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si