Recent, Ilan a împlinit 40 de ani, moment care a coincis cu aniversarea unui deceniu de căsătorie. Am fost și noi la petrecere și am văzut o parte dintre surprizele pregătite pentru sărbătorit. Dubla aniversare a fost organizată chiar de către soția sărbătoritului, Alina Laufer. Frumoasa vedetă s-a străduit să îi ofere soțului o petrecere de neuitat.

”Eu sunt foarte emoționată, nu emoționată, pentru că am muncit ceva la această petrecere.

Am încercat să fac ziua lui lan în care împlinește 40 cât mai specială în același timp serbăm și aniversarea noastră de 10 ani pentru că nu am avut timp nici să ne uităm unul la celălalt în ziua respectivă”, a spus Alina.

Alina și Ilan formează un cuplu de 11 ani, iar în urmă cu un deceniu și-au unit destinele în fața rabinului. Din dragoste pentru Ilan, Alina a trecut la religia mozaică și amândoi au întemeiat o familie de care sunt foarte mândri. ”Eu sărbătoresc aici 10 ani de căsnicie nu știu despre ce vorbiți, e nunta noastră de oțel. Adică eu sunt tare ca oțelul că am rezistat 10 ani. Si este și ziua mea și este și ziua mea de naștere astăzi împlinesc 40de ani, am schimbat prefixul”, a afirmat Ilan Laufer. După zece ani de căsnicie, Alina i-a pregătit soțului un cadou deosebit.. ”Un cadou special, o poză de a noastră pe care un prieten a realizat-o atât de frumos în lemn.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu au lipsit preparatele din bucătăria internațională, dar și delicatesele culinare, însă punctul de atracție al tuturor a fost incontestabil desertul: diverse gogoși proaspete umplute cu cremă de ciocolată, dulcețuri, caramel sau vanilie.

Sărbătoarea a fost una cu adevărat reușită, iar cei doi soți și au făcut reciproc declarații emoționante

Minunatul cuplu speră ca anii ce urmează să fie la fel de frumoși ca cei deja scurși și iau în calcul să prindă chiar și nunta de aur.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si