Close sidebar
Close sidebar

Aniversare trista pentru fata regretatului compozitor Dumitru Lupu: "Este o zi fericita, dar plina de tristete!"

Dumitrana, fata compozitorului Dumitru Lupu, a avut parte de o aniversare trista.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Compozitorul Dumitru Lupu a decedat pe 22 iulie, la 65 de ani, lasand in urma o familie indurerata, formata din sotia sa, cantareata Ileana Sipoteanu, si fiica lor, Dumitrana. Zilele trecute, Dumitrana a implinit 22 de ani, iar mama ei a fotografiat-o cu o coronoita pe cap, in timp ce privirea fetei era plina de melancolie, fiind prima aniversare fata tatal ei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Este o zi fericită, dar plină de tristeţe. La mulţi ani, Dumi! Mult Noroc!”, i-a transmis Ileana Sipoteanu fiicei sale. „La multi ani, frumoasa Dumitrana! Zambeste! Viata trebuie sa mearga mai departe. Sunt sigura ca tatal tau s-ar bucura sa te vada ca zambesti”, a postat o prietena de familie.

In aceasta vara, Dumitrana a absolvit Academia de Arta Teatrala si Cinematografica, fiind specializata in regia si productia de film.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI