Close sidebar
Close sidebar

ANM a emis avertizare de fenomene periculoase. Sunt vizate mai 15 judete si Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, duminica dimineata, noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabile pe durata urmatoarelor ore, in Bucuresti si 15 judete din Muntenia, Oltenia si Transilvania.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit meteorologilor, pana la ora 11:00, in Bucuresti, cu precadere la periferia orasului, si in judetele Ilfov, Ialomita, Teleorman, Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu si Calarasi se va semnala ceata, fenomen ce va determina scaderea vizibilitatii, local, sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Trecator, in aceste zone va fi si burnita.

Tot pana la ora 11:00, ceata si burnita vor persista in judetul Harghita, localitatile: Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Toplita, Carta, Ciceu, Ciucsangeorgiu, Ciumani, Cozmeni, Danesti, Ditrau, Frumoasa, Galautas, Joseni, Lazarea, Leliceni, Madaras, Mihaileni, Pauleni-Ciuc, Racu, Remetea, Sancraieni, Sandominic, Sanmartin, Sansimion, Santimbru, Sarmas, Siculeni, Subcetate, Suseni, Tomesti, Tusnad, Voslabeni, in judetul Alba (Alba Iulia, Sebes, Blandiana, Ceru-Bacainti, Ciugud, Cut, Pianu, Salistea, tibot, spring, Vintu de Jos), precum si in zonele joase ale judetelor Vrancea, Bacau si Botosani.

Meteorologii avertizeaza ca fenomenul se va manifesta inclusiv pe drumurile nationale si europene aferente.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit ANM, pana la 10:00, zonele joase ale judetului Gorj si judetul Olt, inclusiv drumurile nationale si europene aferente, se vor afla sub atentionare de ceata, vizibilitate redusa sub 50 de metri si burnita.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, mentioneaza ANM.

Sursa: Agerpres

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI