În Argeş, Prahova și Dâmboviţa a fost emis un cod galben deoarece vor fi ave loc intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 90...100 km/h.

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață și vânt

În Bacău, Botoşani, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Iaşi şi Vaslui va fi local ceaţă, iar vizibilitatea va scădea sub 200 m şi izolat sub 50 m, avertizarea fiind valabilă tot până la ora 12.00.

Citește și: VIDEO- Vremea trece de la o extremă la alta. Ce urmează după weekendul cu 20 de grade Celsius

În judeţele Alba, Braşov și Sibiu, cât şi în zonele Avrig, Tălmaciu, Şelimbăr, Racoviţa, Turnu Roşu, Boiţa din judeţul Sibiu rafalele vâbtului vor ajunge la 60...70 km/h, iar la peste 1800 metri vor fi rafale de 90- 100 km/h. Avertizarea de cod galben e valabilă până la ora 15.00.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În judeţul Gorj şi judeţul Vâlcea vântul va bate cu 90...100 km/h, iar avertizarea e în vigoare până la ora 12.00.

Cum va fi vremea la mare și în Moldova

În judeţele Tulcea şi Constanţa unde rafalele vor depăşi, local şi temporar, 55- 65 km/h, iar avertizarea este valabilă până la ora 17.00.

Citește și: Zboruri anulate și curse întârziate din cauza ceții dense de pe Aeroportul Iași

În judeţele Suceava şi Neamț vor fi intensificări ale vântului cu rafale de 90...110 km/h, iar avertizarea e valabilă tot până la ora 17.00.

În Dolj şi Mehedinţi vor avea loc intensificări ale vântului de 55...60 km/h, iar avertizarea ANM cod galben e în vigoare până la ora 17.00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si