Vremea rea continuă în România, fiind înregistrate temperaturi între 8-12 grade. Codul galben de vânt este valabil de miercuri, între orele 10.00 şi 23.00. 

Meteorologii au emis un cod galben de vânt puternic

Va ninge în jumătatea de nord a țării, iar vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45...55 km/h în special în sudul şi estul ţării, dar şi la munte.

Citește și: Căderile masive de zăpadă au provocat pagube în Brașov. Zeci de copaci s-au prăbușit pe trotuare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Vântul va avea intensificări temporare în Dobrogea şi estul Munteniei, cu viteze de 55...65 km/h”, se arată în comunicatul ANM.

România nu scapă de căderile masive de zăpadă

Meteorologii au emis un cod galben de ninsori pentru cea mai mare parte a Moldovei, estul Transilvaniei şi în Carpaţii Orientali, valabil până joi, la ora 14.00.  

Citește și: Vremea a făcut ravagii în nordul Moldovei. Mai multe persoane au sunat la 112 după ce au rămas blocate în zăpadă

Un cod portocaliu de ninsori vizează judeţele Botoşani, Iaşi şi Vaslui, precum şi în zona joasă a judeţelor Suceava, Neamţ şi Bacău, tot până joi la ora 14:00.

Citește și: VIDEO- Trei zboruri au fost anulate din cauza condițiilor meteo nefavorabile

În Capitală vremea va fi rece și în general închisă. Va ploua slab, iar vântul va sufla moderat. Temperaturile maxime vor fi de 9-12 grade, iar cele minime de 0-3 grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si