Close sidebar
Close sidebar

ANM, anunț oficial despre începutul iernii. Ce ne așteaptă în luna decembrie

Administrația Națională de Meteorologie a făcut un anunț oficial în legătură cu începutul lunii decembrie. Specialiștii au transmis că vom avea parte de un început blând de iarnă, însă a doua jumătate a lunii va aduce vreme severă și rece.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dacă am avut parte de o toamnă blândă cu temperaturi de peste 20 de grade Celsius, iarna vine cu temperaturi extreme. Conform meteorologilor, începutul lui decembrie aduce doar frig, fără ninsori. Însă de la jumătatea lunii decembrie vom avea parte de fenomene meteo extrem de severe.

ANM, anunț oficial despre începutul iernii. Ce ne așteaptă în luna decembrie

Iarna 2019-2020 va aduce după sine multe ninsori, viscol și temperaturi coborâte sub pragul de îngheț. Începând cu 1 ianuarie vom avea parte de o iarnă în adevăratul sens al cuvântului. Va fi o lună cu zăpezi abundente, ger și viscol în toată țara. În zonele montane se vor înregistra temperaturi chiar și de -15, -20 de grade Celsius și un strat gros de zăpadă.

Citeste si: Cutremurul din Albania, prin ochii unui român: „Au sărit tablourile de pe pereţi. Nu știam ce să facem”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: FOTO| Ultimele informații despre incidentul din portul Midia. Câte oi au fost salvate

În Oltenia va ninge abundent începând cu luna ianuarie a anului 2020 și la fel se va întâmpla și în nordul țării. Pe litoral, vremea va fi puțin mai blândă, anunță ANM.

Citeste si: Poliţia dispersează cu tunuri cu apă manifestanţi la Parlament, după ce 20.000 de oameni au cerut demisia Guvernului

Meteorologii susțin că iarna 2019-2020 va fi una geroasă care se va sfârși în luna martie a anului următor. ANM afirmă că nu se exclude posibilitatea de a avea ninsori în luna aprilie a anului 2020.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI