Close sidebar
Close sidebar

ANM avertizeaza: urmeaza doua zile cu instabilitate atmosferica accentuata

In zilele de marti si miercuri vremea va deveni in general instabila si se va racori simtitor. Pe arii extinse se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie şi căderi de grindină, avertizeaza ANM.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

In zonele montane, precum si in Moldova, Muntenia, Dobrogea şi în cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Maramureşului vor fi perioade cu instabilitae atmosferică accentuată.  Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi pe arii restrânse 60...70 l/mp, cu precădere în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali.
Valorile termice vor marca o scădere în toată ţara, iar în vest, nord-vest şi centru vor caracteriza o vreme răcoroasă; temperaturile maxime se vor încadra între 20  şi 29 de grade, iar cele minime între 13 şi 22 de grade.
In Bucuresti Vremea va deveni în general instabilă şi se va răcori simţitor. Îndeosebi după orele amiezii, temporar înnorările se vor accentua şi se vor semnala averse torenţiale, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi posibile căderi de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 17...18
grade
Miercuri temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, iar cele minime între 14 şi 22 de grade, uşor mai coborâte în depresiuni.

In zonele montane, precum si in Moldova, Muntenia, Dobrogea şi în cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Maramureşului vor fi perioade cu instabilitae atmosferică accentuată.

Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi pe arii restrânse 60...70

l/mp, cu precădere în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali. Valorile termice vor marca o scădere în toată ţara, iar în vest, nord-vest şi centru vor caracteriza o vreme răcoroasă; temperaturile maxime se vor încadra între 20  şi 29 de grade, iar cele minime între 13 şi 22 de grade.

In Bucuresti vremea va deveni în general instabilă şi se va răcori simţitor. Îndeosebi după orele amiezii, temporar înnorările se vor accentua şi se vor semnala averse torenţiale, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi posibile căderi de grindină.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 17-18 grade Celsius.

Miercuri temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, iar cele minime între 14 şi 22 de grade, uşor mai coborâte în depresiuni, precizeaza ANM.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI