Sambata, ciclonul Olaf ajunge in Romania, prin nordul ţarii. Ciclonul Olaf vine cu aer polar, iar cand intalneste ciclonul venit din sud, Numa, care vine cu precipitaţii, le transforma in ninsoare. Centrul, nordul si nord-vestul ţarii vor fi cele mai afectate de ciclonul Olaf. Daca nu va ninge in acest weekend la munte, in mod sigur va ploua, iar de luni vor fi ninsori abundente cel puţin pana miercuri.

Alina serban, meteorolog ANM, a spus, pentru DCNews, ca ciclonul Olaf sambata noapte, duminica, luni ”va determina temperaturi mai scazute si transformarea precipitaţiilor din ploaie in lapoviţa si ninsoare. Vom vedea ninsoare in zonele montane, in zonele submontane, in cele deluroase, apoi prin nordul si centrul ţarii si posibil in celelalte zone, mai joase de relief. Pe timpul zilei vor fi 2-3 grade in nordul ţarii si-n partea de sud, sud-est vor fi 7-8 grade. in schimb, saptamana viitoare, noaptea, temperaturile vor deveni negative pe timpul nopţii, vor cobori usor sub zero grade.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

In Bucuresti va ploua sambata. Duminica, vremea va fi inchisa. Minima de sambata va fi de 5 grade Celsius, iar maxima de doar 7 grade Celsius. Duminica, minima va fi de 6 grade Celsius, iar maxima tot de 7.

Inceputul saptamanii viitoare aduce in Bucuresti o minima negativa: -1 grad Celsius. Maxima va fi tot de 7 grade Celsius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si