Publicațiile pro-guvernamentale din Ungaria ar fi fost atacate, iar în spatele acestui atac s-ar fi aflat gruparea Anonymous.
Mediaworks și National Sports au fost curpinse de un mesaj din care reieșea că sunt ”parte a propagandei oficiale”.

Citeste si: Anonymous a intrat în serverele Băncii Centrale a Federației Ruse. Mai bine 35.000 de documente secrete vor fi făcute publice în următoarele 48 de ore

”Această pagină este parte a propagandei guvernamentale! Am adus adevărul pentru voi! În loc de propagandă, presă independentă! Vezi cum te înșală media de propagandă!”, a fost mesajul pe care l-au putut vedea cititorii respectivelor publicații, potrivit m.hvg.hu.
Pe paginile atacate au fost contabilizate și promisiunile îndeplinite ale lui Péter Márki-Zay, candidatul opoziției la funcția de premier al Ungariei.

Mesajul transmis de Anonymous

Încă nu este foarte clar dacă atacurile provin de la gruparea Anonymous, cea care a transmis diferite mesaje de la începutul războiului.
”Salutări cetățenilor Lumii Libere. De la începutul războiului din Ucraina, majoritatea țărilor și companiilor din lume au început să rupă legăturile politice și de afaceri cu Rusia. Credem că singurul lucru moral pe care îl putem face în această situație este să oprim orice sprijin pentru războiul lui Vladimir Putin.

Toate companiile și țările care continuă să sprijine Rusia susțin crimele sale de război și uciderea de civili nevinovați în Ucraina vor fi trase la răspundere pentru acțiunile lor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Hackerii Anonymus, război cibernetic împotriva Rusiei: ”Eroare: nu pot găsi..."

Guvernul ungar și premierul Viktor Orbán continuă, între timp, să acționeze ca un cal troian pentru Kremlin în Europa, blocând orice acțiune în sprijinul poporului ucrainean și sancțiunile împotriva Rusiei. Ei trebuie să decidă singuri alături de cine sunt. Nu ezitați să impuneți sancțiuni. Nu ezitați să opriți comerțul cu Rusia. Nu e timp să eziți. E timpul să te hotărăști în sfârșit. Acest război trebuie să se termine. Nu mai fii un cal troian al Kremlinului. Nu mai fii o marionetă a lui Vladimir Putin. Nu mai răspândiți propaganda rusă.

Citeste si: Kremlinul nu pregătește atacuri cibernetice: „Rusia nu se angajează în banditism la nivel de stat"

Acesta este un avertisment. Suntem anonimi. Suntem o legiune. Nu te vom ierta. Nu uităm. Contați pe noi”, s-a transmis în mesajul de duminică, 27 martie, al grupării de hackeri ”Anonymous”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si