Close sidebar
Close sidebar

Antarctica a raportat primele cazuri de COVID-19

Până acum singurul continent al planetei care nu a fost afectat de pandemia de coronavirus, Antarctica a înregistrat primele cazuri de infectare, iar mai multe persoane de la o stație de cercetare chiliană au fost confirmate cu COVID-19, informează The Guardian.

Alina Raducu,

Antarctica a raportat primele cazuri de COVID-19

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Presa spaniolă a raportat un focar de infecție la baza de cercetare General Bernardo O’Higgins Riquelme, luni, unde au fost identificate 36 de cazuri printre cei staționați, 26 dintre ei sunt militari chilieni, iar alți 10 sunt angajați care se ocupă cu întreținerea bazei.

Singurul Continent neafectat până acum de pandemie a raportat primele cazuri de Coronavirus

Armata chiliană a transmis, într-un comunicat că mulțumită acțiunilor preventive timpuriipersonalul său militar a putut fi testat, fapt ce a demonstrat infecția cu Coronavirus la cele 36 de persoane dar și la alți trei membri ai echipajului unei nave de sprijin care se întorcea dintr-o misiune în Antarctica.

Cele 36 de persoane infectate au fost evacuate în orașul Punta Arenas din Chile și se află acum în izolare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Record de cazuri de COVID-19 în SUA

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI